A SIMPLE KEY FOR چگونگی تشخیص بیماری پارکینسون UNVEILED

A Simple Key For چگونگی تشخیص بیماری پارکینسون Unveiled

A Simple Key For چگونگی تشخیص بیماری پارکینسون Unveiled

Blog Article

کاربی دوپا تجزیه لوودوپا را به تاخیر می اندازد که این به نوبه خود در دسترس بودن لوودوپا را در سد خونی مغزی  افزایش می دهد.

برای فرد مبتلا به پارکینسون گزینه‌های درمانی مختلفی موجود است. البته، درمان کاملی وجود ندارد؛ ولی داروها و گاهی جراحی می‌تواند مؤثر باشد.

درمان پارکینسون چیست؟ درمان بیماری پارکینسون قطعی و سریع + معرفی داروها

دکتر عبدالرضا شیخ رضایی متخصص جراحی مغز و اعصاب (نورولوژی) دریافت نوبت

طبق گفته دکتر حجازی بهترین دکتر مغز و اعصاب در تهران ؛ در مراحل اولیه بیماری پارکینسون ، هیچ علائمی در حالات صورت شما پدیدار نمی شود. گاهی بازوهای شما در هنگام راه رفتن ، تلوتلو می خورد و صحبت کردن شما نیز گاهی یکنواخت یا بریده بریده می شود.

علائم شدید پارکینسون:  اگر دچار نقص شدید حرکتی مانند سفت شدن ماهیچه ها و مشکل در راه رفتن هستید ، ممکن است بیشتر در معرض ابتلا به زوال عقل بیماری پارکینسون باشید.

بیماری پارکینسون سلول های گیرنده مواد شیمیایی در مغز را از بین می برد که با گذشت زمان ، منجر به تغییرات چشمگیر و بروز علائم و عوارض می شود.

آزمایشات تصویربرداری و آزمایش خون برای تمایز بین این دو بیماری استفاده می شود.

البته درمان بیماری پارکینسون به طور قطعی پیدا نشده است؛ اما تا حد زیادی با استفاده از مصرف دارو می‌توان علائم و عوارض آن را کنترل کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا این راه های درمان را بهتر بشناسیم.

درمان پارکینسون در ایران و خارجبعدی دیدگاه‌ خود را بنویسید لغو پاسخ

علائم غیر حرکتی ممکن است در بسیاری از افراد نیاز به درمان اضافی داشته باشد. این علائم می توانند با پیشرفت بیماری پیشرفت کنند.

صفحه اصلی اینستاگرام کانال آپارات گالری ویدئو درباره دکتر تماس با دکتر

پزشک متخصص در این زمینه توصیه می‌کند که سبک زندگی خود را تغییر دهید و ورزش‌های هوازی را به طور مداوم انجام دهید. در بعضی از مواقع فیزیوتراپی که باعث تعادل و کشش می‌شود هم بیماری پارکینسون بویایی توصیه می‌کنند.

از بیمار مبتلا به پارکینسون می خواهد دست خود را در حالی که به طور ریلکس نشسته ، شل کند تا به این ترتیب در صورت وجود لرزش در دست بیمار حتی در حین استراحت ، متوجه آن گردد.

Report this page